Pimp je telefoon!

De meeste telefoons zijn een beetje saai of standaard. Natuurlijk gaat het om de mogelijkheden, maar als je een beetje standaard Samsung in huis hebt dan is er niet speciaals aan. Met pimp je telefoon maak je van een oude telefoon ineens een hip toestel die uniek is vormgeven. Online vindt je diverse webshops met accessoires om je eigen telefoon te pimpen. Hier hangt alleen wel een prijskaartje.

Je kan eenvoudig aan geld komen om je oude telefoon te pimpen. Trek eens een paar lades open in je slaapkamer en je vindt al snel een paar oude telefoons. Denk aan bijvoorbeeld een Nokia met een eerste kleurenscherm. Het is natuurlijk een stukje nostalgie, maar op Marktplaats is het onverkoopbaar. Een telefoon inleveren kan de ideale oplossing zijn om als nog geld te vangen voor je oude telefoon. Met het geld van een telefoon inleveren kan je eindelijk je standaard telefoon pimpen.

Een telefoon inleveren doe je online bij één van de vele recyclingpunten. Je meld hier je telefoon online aan om hier direct geld voor te krijgen. Het enige dat je nog hoeft te doen is je telefoon inleveren bij een recycling punt of opsturen per post. Als je een telefoon inlevert per post dan krijg je vaak een gratis pakketzegel. Zo haal je altijd het optimale geldbedrag uit een oude telefoon. Je oude Nokia kan zo ineens nog wat geld waard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>